Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha több szakmát, okj-s képzést...

Ha több szakmát, okj-s képzést akarok megcsinálni, de mi lesz ha emiatt túl képzettnek fogok számítani, es sehol nem tudok emiatt dolgozni?

Figyelt kérdés
Fo tervem hogy valahogy elvégeztem a program tervező informatikust, de ha nem sikerül tele vagyok olyan tervekkel, hogy szeretnek grafikusi, varrónő, programozói, vagy akar idegen vezetői okj/kepzest elvégezni. De legalabb 2-3mat biztos. De felek, ha túl képzett leszek? Mondjak le mindegyikrol? Mert ugyanolyan lelkes vagyok mindegyik iránt.
2016. nov. 29. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

ami érdekel, és megteheted, hogy elvégezz, azt tanuld meg - az a tiéd, senki el nem veszi soha tőled. Minden más csak "kölcsönbe" ideiglenesen lesz a tiéd, és a halálod napján itt is kell hagyni.

Fontos tudni, hogy az ún "túlképzés" kifejezés már nincs!!! - ha mondják csak azért, mert nem akarnak felvenni valami egyéb ok miatt. Pl általában a főnök nem szereti, ha magasabb a végzettsége a beosztottnak. (nekem is többféle egészen eltérő képzettségem van - mindig a megfelelőket írom be a CV-be, a megfelelőt hangsúlyozom a motivációs levélben, nem kell úgy beadni a jelentkezést, jó napot, informatikus-varrónő vagyok:))

2016. nov. 29. 10:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, megnyugodtan :)
2016. nov. 29. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!