Valaki el tudná nekem küldeni a 2017-es emelt szintű biologia es k emia erettsegi teteleket?
Keretem neten, de en sehol nem talaltam. Vagy lehet hogy meg nincsenek meg?
Ha esetleg valaki megtalálna, legye olyan szives, es küldje le nekem is.
Nagyon megköszönném!
Biztos, hogy nincsenek meg, és ha meglesznek, akkor is szigorúan titkosak.
A témakörök lesznek nyilvánosak, de azokat elvileg február végéig kell kitennie az OH-nak.
Kémiából a tételek egy része megvan: a kísérletek végrehajtását és elmondását kell tudni.
A maradék rész kémiából, illetve az összes biológia tételsor nincs meg, mivel bármiből kérdezhetnek. Szerintem felesleges tételek kidolgozásával és megtanulásával tökölnöd, ha bevágod az egész mozaikos könyvet akkor tuti nem lesz olyan rész amit ne tudnál és kérdezik. Én időmben se tanultunk tételeket emelthez.
Jó felkészülést.
Ha beguglizod, hogy 2017 érettségi, akkor ott van az elő találatnál. Félelmetes....tuti menni fog az egyetem, ha ennyi kutatómunka kifogott rajtad?
#3, még egy kis kutatómunka azt is segít kideríteni, hogy mit talált neked a Google. Főbb lépések:
1. Olvasd el, mi van odaírva.
2. Hasonlítsd össze a kérdéssel.
Bocs, hogy a saját stílusodban válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!