A 2017-es emelt biológia lehet könnyebb lesz?
Figyelt kérdés
Jövőre szeretnék emeltezni biológiából már van érettségim. Őszintén néztem,hogy miben fog változni ,de nem teljesen tiszta :( . Sokan mondják,hogy így könnyebb lesz,de nem tudom.2016. dec. 11. 12:13
1/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta a tanar, hogy a altalaban egyik evben nehez, kovetkezoben konnyebb. 2015-ben erettsegiztem, es szerintem nevetsegesen konnyu volt. Igaz keszultem is, de szerintem egyaltalan nem volt megterhelo. A tanar logikajabol kiinfulva a majusi konnyu lesz.
2/4 anonim válasza:
Minden évben kihúznak a feladatlapok közül, és van iksz előkészítve. Nézd meg a mintafeladatsorokat. Engem például rendesen félrevezetett több feladat is, 67 százalék lett a vége, pedig az utána következő nap 84 pontos írásbelit írtam élesben, "régi típusúban". Még nem nagyon lehet tudni, hogy milyen lesz, olyan rettenetesen sok dolgot nem változtatnak rajta.
3/4 anonim válasza:
Én tavaly írtam, akkor is nagyon könnyű volt:)
4/4 anonim válasza:
Na akkor lehet az idei dupla huzos lesz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!