Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségi emelt szinten...

Érettségi emelt szinten biológiából?

Figyelt kérdés

Emelt szintű biológia érettségire készülök. Elég a felkészüléshez az M5 tv csatorna Érettségi 2017 nevű műsorának anyagát megtanulni?

Vagy ez kevés hozzá?

2016. okt. 7. 15:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Mi a célod?

Ugye, mivel ez nem egy lezárt műsor, ezért nem is tudjuk, hogy mik fognak jönni, és azok milyen minőségűek lesznek, illetve, hogy egyáltalán fogják-e szponzorálni a csatorna üzemeltetők az egy szezont, vagy majd mehet belőle még egy pár.

Alapvetően az eddigi információkat, és ütemet tekintve nem gondolom, hogy májusig végezni fognak majd vele, olyan minőségben, hogy azzal egy emelt szintet megtudjál csinálni 70-80%-ra.

Persze tudom, hogy ez mázli kérdése is, hogy esetleg pont azok lesznek benne, és pont abban a formában, és a nap is úgy süt stb stb szóval nem gondolom, hogy elegendő, és csak ezzel nem fogsz tudni felkészülni a 2017-es májusi emeltre eredményesen (bár nem tudom, hogy neked ez mit jelent).

Ez majd a következő generációnak lesz hatalmas segítség, amikor már lesz legalább 2 szezon belőle, és még talán az a kb 100 rész is kevés lesz (56 hét egy év, és két év ünnepek kivonásával kb 100 hét, 100 rész), hiszen csak 25 perc egy óra.

Mindezek után azt mondom, hogy érdemes megnézni, sőt jegyzetelni is belőle, de ez az ütem túl lassú. Amikor megnézed, akkor esetleg jó hozzá nézni az egyéb jegyzeteidet, hogy mi volt világos, mi volt másabb, mi volt hiányos stb stb.

(fontos, hogy az előző évek összes esszé kérdését meg tudd válaszolni, és azok az információk teljesen a fejedben legyenek)

2016. okt. 7. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!