Hogy adjam le az emelt szintű biológia és kémia érettségit (2017)?
Eddig nem tanultam emelt szinten a kémiát és biológiát, de mindkettőt emelt szinten szeretném leadni 2017 májusában az ugye mostantól 5 hónap. Szerintetek menne ?
Írnátok könyveket amit érdemes elolvasnom?
Igen, lehetséges, bár azért kicsit el vagy már késve, szóval sok áldozatot követel.
Biológia:
Mozaik (nem az érettségi összefoglaló, hanem az évfolyamos könyvek - de nem kell belőle minden, kövesd a követelményrendszert)
Nagy Etele összefoglalója vizsga előtti ismétlésre kitűnő!
Egyesek szeretik a Panemsuli könyvét, de a legtöbb tanár úgy tartja, hogy kevés, számomra meg eléggé átláthatatlan volt, a Mozaik szerintem sokkal jobban tagolt.
Kémia:
Mozaik (nem az évfolyamos könyvek, hanem az érettségi felkészítő)
Villányi: felkészülés a kétszintű érettségire - szerintem vizsga előtti hetekben jó ismétlésre
Villányi: Ötösöm lesz kémiából példatár (kb. 670. feladatig)
A szükséges kísérletek leírását több gimnázium is kidolgozta, jobb többet is átnézni, és rájössz, számodra melyik a leginkább logikus.
+ a régebbi érettségik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!