Sztetek 2017-es emelt info érettségin Win7SP1-et vagy Win10-et válasszak, miért?
Figyelt kérdés
---------------------
Jelentkezéskor le kell adnom, hogy milyen op.rendszeren akarom végignyomni az emelt érettségit.
- Ha Win 7SP1-et választom, akkor Office 2013 lesz
- Ha Win10-et választom, akkor Office 2016 lesz
---------------------
2017. jan. 4. 12:01
1/12 anonim válasza:
Annyira tök mindegy, hogy nagyon..
2/12 anonim válasza:
Amelyiken tanultál és gyakoroltál.
3/12 anonim válasza:
amihez értesz gondolom hogy minnél jobb legyen az eredmény, senkit sem érdekel majd hogy mit csináltál csak az eredmény számít
4/12 anonim válasza:
Hölgyeim és uraim - a jövő generációja.
5/12 anonim válasza:
Komolyan, én csak a jelentkezésem adtam le az iskolában, de ha nem hallottam így is vagy ötször, hogy "azt válaszd amin tanultál", akkor tízszer hallottam.
Ha tényleg ez a jövő generációja, legalább most már nem hogy egyáltalán nem kell féltenem az állásom, hanem az előléptetéstől kell félnem.
6/12 anonim válasza:
Ilyen kemény az emelt szintű informatika érettségi, hogy az a legnagyobb probléma, hogy Win7 vagy Win10?
7/12 A kérdező kommentje:
:)
2017. jan. 4. 16:55
8/12 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, hogy van egy unatkozó generáció is. Vajon miért unatkoznak szegénykék :)
2017. jan. 4. 17:02
9/12 anonim válasza:
# 8/8 Időpont ma 17:02
Mert ha tizedgőzzel dolgozom, akkor sem fogod elvenni a munkámat. :-)
10/12 A kérdező kommentje:
Sok életed lehet, ha az én kérdésemre pazarlod az idődet a provokálós hozzászólásaiddal :)
2017. jan. 4. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!