Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki hogy érzi milyenre sikerede...

Ki hogy érzi milyenre sikeredett a 2010-es májusi Matematika érettségije? Nehéznek találtátok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem volt vészes. A trigonometrikus egyenlet meg a koordináta-geometria epic fail volt, de a többi OK. 4-es meglesz.
2010. máj. 4. 13:58
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem nehéz volt. hülye vagyok matekhoz...olyat is rontottam ami tök alap, de figyelmetlen voltam, izgultam...stb mennem kell szóbelire...ahogy nézegettem a javítókulcsot 13pontom lett kb :S ciki
2010. máj. 4. 14:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Sok-sok ugyan olyan kérdés.Nézz vissza.. rengetegen válaszoltak már ilyen kérdésekre! :)
2010. máj. 4. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is elcsesztem olyan feladatot figyelmetlenség miatt,ami baromi könnyű lett volna. Persze,mivel marha egyszerű volt a megoldási elv,ezért nem számoltam ki újra.

Ugrott két pont...

Meg még több is...

Remélem azért a 20 pont megvan.

2010. máj. 4. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:
nem talaltam neheznek, de a viszonylag konnyu es sok pontosnak (12) mondhato halmazos feladatot elbasztam. eloszor pedig jot irtam, csak atszamoltam ujra es akkor mas jott ki, es azt irtam be. wah
2010. máj. 4. 14:15
 6/11 anonim ***** válasza:

figyelmetlenségi hibáim lettek..fenébe

pedig 90% felett lett volna, ha több idő van

2010. máj. 4. 14:15
 7/11 anonim válasza:
kb. 32 pontom lesz...
2010. máj. 4. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:

pozitív helyett párosat olvastam, többedszerre is.

alapvető dolgok nem jutottak az eszembe. a 16. feladaton kb. fél óráig szívtam aztán feladtam, mert csak a közepe jött ki. öt lehetséges megoldás helyett hármat írtam csak le, stb.

ritkaszar lett/lesz.

katasztrófa.

próbaérettségin 77%-ot írtam, most szurkolok, hogy 70% meglegyen, valahogy, lejmolva a pontokat.

2010. máj. 4. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:
nekem is kb -10 pont olyan,hogy ha most újra elémraknák, és nem tudnám a megoldást, akkor is a jót írnám.. csak akkor nem sikerült.. :@ plusz az utolsó feladat utolsó része kicseszés volt..
2010. máj. 4. 21:01
 10/11 anonim válasza:

93%

a hülye kombinatorika miatt, amugy 98 lenne...de sajnos ott permutációnak írtam... -5pont :(

2010. máj. 30. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!