Informatika érettségije kinek milyen lett?
írásbelire 0% készüléssel és szóbelire 50% készüléssel 90%os lett nekem.
Azért arra figyelj, hogy szóbelin csupán 30 pontot szerezhetsz, az írásbelin meg 120 körül ha jól emlékszem, szóval ha elbénázod az gépen, akkor nagyjából el van döntve a jegyed.
Nekem simán belefért anno, hogy az összes feladatot lassan csináljam (a saját sebességemhez képest), és még a végén ellenőrzés céljából átnézzem mindet.
Nem nehéz, csak ne röstelld megkérdezni órán, ha nem megy valami. Elvégre is azért jársz iskolába, hogy kérdezz, fejlődj, ha már tudnád az anyagot, nem kellene isibe járnod.
sok sikert :)
Nekem 89% összesen, de hihetetlen, hogy majdnem minden pontomat az elvileg legkönnyebben(Word) buktam.
A többi 1-2 pont az formázás, illetve szóbelin 40 fokos lázzal elment az erőm az utolsó kérdésre, ott is egy pont.
De pl nem lábjegyzetet csináltam, hanem élőfejet: ugyanúgy nézett ki mint a mintán, mégsem kaptam meg rá a 4(!) pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!