Hogy sikerült a mai matek érettségi középszinten?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 12:30
21/40 anonim 

válasza:

Kár hogy pont az az 1-2 nehezebb feladat volt 12-17 pontos.
22/40 anonim 

válasza:

Bár szerintem sem volt túl vészes a bunkózós válaszoló valóban nem volt kedves. Mindenkinek az a legnehezebb amit éppen megírt:)
23/40 anonim 

válasza:

12:54 es raj gyereknek mondom hogy szerintem inkább te vagy kva bunkó és lehet hogy nagy az arcod de inkább lesz 3as a matekom mint hogy ilyen pudvásszájú köcsög legyek mint amilyen te lehetsz és hidd el van ezer dolog amiben sokkal jobbak vagyunk mint te és azokban nem egy csokilóf*sznak kell kiszámolni a térfogatát hanem az élethez kell azért kiváncsi vagyok arra hogy neked ,milyen életed van jó biztos vannak barátaid akivel együtt éled a kis virtuális világodat na szép napot és jópár pofont kívánok neked hátha visszaveszel egy kicsit abból a marhanagy pofáddal a matek érettségidre:)
24/40 anonim 

válasza:

12:54-es vagyok
Öreg, aki ezt nem bírta megírni 20%-osra, az nem érdemli meg, hogy éljen. Ne mondd már, hogy nincs igazam.
25/40 anonim 

válasza:

Sajnos, egyet kell értsek az utolsóval ...
26/40 anonim 

válasza:

Sajnos azt kell mondanom, hogy nincs jogotok ítélkezni senki felett sem. Ismeretlenül k.rvahülyézni meg könnyű. inkább vagyunk azok, mint olyan p.rasztok mint ti!
27/40 anonim 

válasza:

pontosan..legyek hü*e ematekból inkább,mint egy ilyen kis lenéző senki,akit valószínűleg mindenki utál a környezetében,mi meg így is,hogy nem ismerjük egymást is jót nevetgélünk a szerencsétlenségünkön ;) neked még fórumon sincsenek barátaid szerintem,nem hogy a való életben..:)
28/40 anonim 

válasza:

16:17es vagyok és szerintem nincs igazad nem abban hogy 20% ot neméri az nem egy matek zseni hanem abban hogy idejösz és közlöd hogy mindenki k**vahülye nem arról van szó hogy nem lehetett megoldani de beszéljük itt hogy nehéz volt (ami közel sem azt jelenti hogy 20%ot nem értük el) te meg idejösz és ezt mondod inkább gondolkodj mielőtt ideirsz vagy az se baj ha nem is irsz
29/40 anonim 

válasza:

arra meg hogy megérdemli hogy éljen e azt ne te döntsd el mert van számtalan diszkalkuliás ember akinek valószínűleg nehézséget okoz ez a feladatlap de ettől függetlenül valószínűleg sokkal többre fogja vinni mint te ezzel a felfogással
30/40 anonim 

válasza:

Az az igazság,hogy nem lehetne elvárni azt KÖZÉPSZINTEN bizonyos feladatokat.
Az első rész az korrekt,oké az jöhet.
Dehát nagyon sok diáknak nem megy a matek az országban,viszont mégis kötelező leérettségizniük.Ebből kifolyólag a második részben is lehetett volna a 6 feladat közül egy-kettő jóval könnyebb.
Az emeltszintűsök,meg akik reál pályára készülnek,ők meg csak számolgassák a csokikúpok térfogatát...
Szóval nem lehet mindenki matekzseni és matekorientált az országban.
Sok sírást,és idegességet okoztak az idei érettségiösszeállítók a diákoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!