2012-es központi érettségi tételeket honnan tudhatnám meg?

Letöltheted innen van magyar, töri és matek feladatlap. A nyelveket csak 2011-ben tudják megszerezni.

Jó (volt) a link, csak lehet, hogy innen valaki "felnyomta" a honlapot az OM-nél, mert pár perccel a belinkelés után megállt 2 fekete kisbusz a szerverszolgáltatónál és elvitték a szervert :'(
Pedig a 2011-es érettségi is rajta volt...

A középszintű szóbeli tételeket a saját tanárod adja ki, nem tudom mikor kötelező nekik kiadni, az én tanáraim nagy része már elmondta nekünk a tételeinket. Az emelt érettségi tételek központilag vannak meghatározva (mivel nem a saját tanáraid érettségiztetnek) ezeket már elméletben kiadták - azt nekem is megmondhatnátok hogy merre találom...
Az írásbeli érettségi feladatsorokat meg lehet, hogy előre kidolgozzák, de arra semmi esély, hogy megtalálod, ugyanis minden évre 3 különböző feladatsort készítenek, és előtte nem sokkal sorsolják ki hoyg melyiket kapjuk... szóval ha még meg is szerzed mindhármat és felkészülsz minden kérdésre belőlük... hát akkor gyakorlatilag megtanultál mindent amit amúgy is megkellett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!