Egyetemisták, hány vizsgátok van? Szabad lesz az ünnep?
Én most kezdtem, összesen 5 vizsgám van, de az időpontok csak úgy voltak meghirdetve, hogy egymás utáni napon jön kettő, aztán karácsony, aztán január 2-3 is szintén 1-1 vizsga, majd 3 nap kihagyás és az utolsó. Így valószínűleg nyugodt szilveszterem sem lesz, mert a januáriak a legnehezebbek.
Ti hogy vagytok ezzel? Mindenhol ilyen "érdekesen" lettek meghirdetve vizsgaidőpontok? Összesen hány vizsgátok lesz? Mennyit tanultok rá, elkezdtétek már?
8 de azért, mert 45 kreditet vettem fel ebben a félévben.
gazdasági szak
5 vizsgám lesz, 1 karácsony előtt, a másik 4 januárban, de ha minden jól megy, a vizsgaidősza utolsó 2 hete csak lazulás lesz.
Az 5-ből 2 vizsga könnyű, 1 közepesen nehéz, 2 nehezebb.
2 szóbeli, 3 írásbeli.
Magyar-francia tanárin vagyok, 22 tárgyam van, de csak 9 vizsgám lesz, a többi zh vagy gyakorlati jegy volt. Ha minden sikerül, akkor 31 kerditem lesz.
4 vizsgám (meg rengeteg zh-m) volt eddig, a többi 5 mjd januárban.
3 vizsgám lesz, majd januárban, de eléggé húzósak (nagy mennyiségű anyag és elég nehéz is). A dec. 24-26 alatt és szilveszterkor azért nem tanulok majd, kell egy kis kikapcsolódás, de most így az ünnepek előtt meg a két ünnep között azért tanulok, meg majd januárban.
Mivel mindegyikből a 2. meghirdetett időpontban megyek (hogy azért maradjon javítási lehetőség) így nagyjából másfél hét alatt letudom és január közepétől leszek szabad. Elkezdtem tanulni, mert 2 olyan, hogy ha nem sikerül csúszok kapásból egy évet szóval eléggé rettegek, a harmadik meg csak jó lenne ha sikerülne azért, hogy meglegyen a 30 kredit a szemeszterre. Hogy mennyit tanulok rá azt így nem tudom. Van amikor az egész napom rámegy a tanulásra, de van amikor 1-2 óránál többet nem bírok, eléggé változó szokott lenni. Túl vagyok pár vizsgaidőszakon, de nem tudnám azt mondani hogy akkor minden nap fixen tanulók pl 4 órát, mert nagyban függ a tárgytól/kedvtől/meg mennyire van közel a vizsgaidőpont. Az időpontok nem a legjobbak, de volt rosszabb. Amúgy szerintem nem is az számít hány vizsgád lesz, hanem mennyire nehéz. Volt amikor 6 vizsgát besűrítettem másfél hétre gond nélkül a vizsgaidőszak első 2 hetére, mert könnyűek voltak. Most meg szívem szerint 1-2 hét szünetet raknék minimum a vizsgáim közé. Csak akkor nem lenne lehetőség javítani. :D
Angol-magyartanári, volt 12 tárgyam, ebből 7 vizsga, többi gyakorlati jegy, holnap kezdem is a vizsgákat :)
De leginkább január közepe-vége felé lesz több nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!