Egyetemisták, és aki esetleg tudna segíteni! Miért lehet ez? (Neptun probléma)
Az a baj, hogy van egy gyakorlati tárgy, amihez ma írták be az eredményeket, ami nekem közepes lett, de mégis a Neptun leckekönyv ,,teljesített" mező alatt úgy jelenik meg, mintha nem lenne teljesítve a tárgy, szóval át van húzva. És ami még különös a dologban, az az, hogy elvben ez egy ,,beszámoló" típusú tárgy, vagyis ehhez nem 5, hanem 3 fokozatú értékelésnek kellene, hogy tartozzon. Erre föl meg a Nepunos rendszerüzenetben az ált, hogy ,,gyakorlati jegy" és {javasolt típus}. Ezt nem értem, mi lehet a probléma? Másokat is kérdeztem, másnak is fennáll, és nem tudják mi lehet, illetve már az éritett tanárt is megkérdeztem, és azt mondta, ő sem tudja mi a gond, az tuti, hogy nekem közepes, és, hogy megvan az a pont ami kell. És mondta, hogy megkérdezi a TO-n, ill. az adott tanszéken hétfőn, de akkor is nagyon megijedtem/megijedtünk. Esetleg van aki tudja mi az oka, amiért a Neptun ezt csinálja velünk? Bocsánat, ha hosszú, de fontos.
Köszönöm a segítséget!
Igazából vagy a tanár írta be rosszul a jegyet vagy valamilyen rendszer hiba lehet.
A neptun egy nagyon szar rendszer. Emelett az is számít az adott egyetem hogyan használja és mennyire hozzáértők a neptun adminisztrátorok. Amennyiben a tanár tudja a jegyeket és minden megvan nincs miért aggódni. Meg fogják csinálni előbb vagy utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!