Miskolci egyetemisták! Nektek mi a véleményetek a városról, mennyire élhető/biztonságos?
Jelentkeztem oda is egyetemre, de egyre nagyobb aggályaim vannak a várossal kapcsolatban. Azt hallottam itt él a legtöbb cigány a nagyobb magyar városok közül Budapestet leszámítva és, hogy emiatt elég veszélyes.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban, tényleg ilyen rossz a helyzet vagy ez csak amolyan legenda?
Az Avason biztosan sokan vannak pl. vagy a Vasgyár környékén, de a többi helyen is, pèldául a Centrumban vagy a tömegközlekedési eszközökön (villamos, busz)?
Összehasonlítva mondjuk Debrecennel, mennyivel rosszabb a helyzet?
milyen tapasztalataid vannak?
nálunk is van amolyan non go zóna, rendőr se igazán mer bemenni vagy ha nagyon be akarnak akkor csak 4-5 kisbusszal, de kíváncsi lennék, nálatok milyen dolgok történnek ... köszi
És melyek azon a "non-go zónák"? Egyébként összességében lettem volna kíváncsi a városra, mármint a forgalmasabb, központi részekre elsősorban. Rossz hírű telepek mindenhol vannak, de oda nyilván nem is megy be az ember csak úgy.
"kíváncsi lennék, nálatok milyen dolgok történnek ... köszi"
Mármint hol nálunk?
Őszintén szólva egy putri az egész város, az egyetem pedig elég alacsony színvonalú (ahogy írták még cigányok is járnak oda)
4 évig Miskolcon éltem úgyhogy elég jól ismerem de soha többet nem mennék vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!