Szerintetek engedné?

Figyelt kérdés

Szóval 8.-as lány vagyok,és hát június 15.-én ballagok.Általában az iskolából szoktunk átballagni abba a helységbe(nem nevezem meg),ahol az évzárót és a ballagást is tartják.A ballagáskor egy fiú egy lányt vezet,de lehetséges olyan is,hogy 2 fiú egy lányt,vagy 2 lány egy fiút.Mi 22-en vagyunk,10 lány,12 fiú.Hogyan és ki dönti majd el,hogy ki megy kivel a ballagáson?

Én szeretnék az osztályfőnökkel menni,mert én nem kedvelem a fiú osztálytársaimat,mert nem telik el úgy napom,hogy ne bántanának,van,amelyikük hülyeségből,van,amelyikük direkt.

Mert múltkor is volt,hogy 2 lány az osztályfőnökkel ment.De most az van,hogy lehet,hogy 2 fiú marad..vagy nem tudom,hogy hogyan akarják elosztani,van 2 domináns nőstény,akik biztosan elfogják dönteni,hogy ők kivel mennek..:S és félek,hogy pont olyan fiúk maradnak,akiket én rühellek.

Ilyen esetben hogyan mondjam meg az osztályfőnöknek,hogy nem szeretnék egy fiúval se menni,hanem vele,úgy,hogy meg is engedje,és hogy ki is jöjjön a létszámból ez?:S

És mi van,ha más eldönti,hogy én kivel menjek?

Nem is akarnék akkor elmenni ballagásra,mert biztos csinálnának valami olyasmit,amivel engem kínos helyzetbe hozhatnának a többi szülő előtt..:( ők olyan elvetemültek,hogy még el is ejtetnének.Gondolom csak a selejt fiúkat nem választják majd ki.xĐ és pont olyan jut majd nekem,akit rühellek.EZ lesz:(

de ezt akarom megakadályozni...de az osztályfőnök meg majd annak a két domináns nősténynek a szavát hallgatja meg előbb,az enyémet figyelmen kívül hagyja(ez általában így szokott lenni..)

MIT TEGYEK?:S

2010. máj. 1. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
nálunk ez magasság szerint volt, a két legmagasabb lány ment az ofővel(férfi), én azt tanácsolnám esetleg h szólj mielőbb külön az ofőnek h te vele szeretnél menni.
2010. máj. 1. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálatok logikusan két fiú fog menni az osztályfőnökkel, főleg akkor, hogyha az osztályfőnökötök nő...

Akkor szinte esélytelen, hogy te kísérd őt.

Amúgy mit tegyél? Válaszd ki azt a fiút, akivel szívesen mennél, és "zsírozd le", hogy te vele fogsz menni.

Ha pedig egy ilyen ember sincs az osztályba, akkor talán nem mindenki másban van a hiba...

2010. máj. 1. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek a másodikkal. Kérj meg egy olyan fiút már most, akitől annyira nem tartasz, hogy vezessen téged. Ha ez nem megy, beszélj az osztályfőnököddel a helyzetről.
2010. máj. 1. 22:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem hiszem,hogy másokban van a hiba,természetesen csak mindig bennem lehet...:@ igazából szerintem mindkét félben van a hiba-bennem is meg bennük is.Bennük azért annyi tartás lehetne,hogy lányt nem vernek/nem aláznak meg,bennem pedig már 5.-ben lehetett volna annyi ész,hogy nem engedem magam.Amúgy én tényleg semmit sem ártottam nekik!

Másrészt meg köszönöm a válaszokat!Lehet,hogy valakit jó előre "lezsírozok" h. jöjjön velem.:P

2010. máj. 2. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!