Egy kicsit rossz lett a kreditindexem. Lehet ebből baj?
Első féléves vagyok, duális hallgató. Alapvetően nincs gondom a tanulással, de ezt a félévet egy kicsit félvállról vettem. Most viszont egy kicsit megijedtem, hogy kevés a kreditindexem. Jövőre jobban fogok tanulni, de a kérdésem most az, hogy ebből lehet bármi bajom? Azon kívül, hogy ösztöndíjat biztosan nem kapok. Egyébként 8 tárgyat vettem fel, ebből 6 biztosan megvan, 1 biztosan nincs. És egy tárgyam még várat magára, de jó lenne ha azt is letenném vizsgán.
Ti hogyan kezdtétek az egyetemet?
Én is elég rosszul kezdtem anno (összességében 3,9 körül voltam, de a fontos tárgyak ált. 3-asok lettek, és 2-es is becsúszott) Szakirányválasztáskor 3,5 volt az átlagom.
Szakirányválasztás után viszont ugrásszerűen megjavult a teljesítményem (szinte kitűnő, egy-egy becsúszott 4-es), nem csoda, akkor már azt tanultam, ami érdekel és amihez van érzékem.
Ha a tárgyújrafelvétel nem akasztja meg a tanulmányaid (pl. ráépülő tárgyak miatt), akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!