Szerintetek lehet valaki egyes matekból csak azert mert rossz a tanára?
Ha rossz a tanárod, haladj egyedül a könyvbõl. Ha rossz a könyved, szerezz be másikat. Keress korrepetítort magad mellé (biztos találsz ingyeneseket is).
Ha problémád van, és, úgy gondolod hogy fontos megoldanod (mert késõbb kelleni fog neked az a tudás amit most nem tudsz a tanár által megkapni), akkor oldd meg a problémád, azzal jársz a legjobban.
(Tanár vagyok.)
Igen, lehet.
Nekem is van olyan kollégám, aki annyira nincs képben, hogy teljesen zavarosan, érthetetlenül magyaráz.
Nála nagyon nem értik a srácok a matekot. Nem tudom, hogyan végezte el az egyetemet, de van diplomája, és nem lehet mit csinálni vele. (Igaz, nem az ELTÉ-n, hanem Debrecenben szerezte...)
Tehát előfordul, hogy a rossz tanár miatt van a bukta.
Pech...
Tisztelt Parafagólem!
Alapvetően egyet is értenék azzal, hogy a tanár sajnos nem mindig "áll a helyzet magaslatán", de az a jegy nem csak a tanáron múlik!
Nem rögtön az előadás után van a számonkérés.
Az előfordulhat, hogy a tanár nem adja le az anyagot, vagy nem érthetően magyaráz. De otthon a "hozzátanulással" ez pótolható!
Nem vagy béna!
Ha nincs orvosi problémád (ami az esetek többségében egy menekülési út), akkor megtanulható.
Lehet csak azon kell változtatnod, hogy hogyan és mennyit tanulsz. Ha nem boldogulsz egyedül, kérj segítséget egy-egy feladathoz (akár itt is), ha így sem megy akkor kéj tanári segítséget (akár az iskolában is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!