Normális, ha azt érzem, hogy nagyon rossz a szakdolgozatom?
Figyelt kérdés
Legszívesebben le se adnám...
Valaki érzett így?
BSC-s szakdolgozat
2016. dec. 7. 00:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen.
Én mikor BA-n leadtam, azt gondoltam, hogy kegyetlen rossz lett.
4-est kaptam.
Sokszor úgy gondolják, hogy egy alapszakos szakdolgozatnak egetrengető dolgot kell produkálnia, pedig ez nem így van.
Ha beszéltél a konzulenseddel, ő úgy ítéli meg, hogy leadhatod, nincs miért aggódnod :)
3/5 anonim válasza:
Személyiségfüggő, de ha egy átlagos hallgató átlagos szakdolgozatát vesszük, akkor szimplán csak önbizalommal kapcsolatos dolog lehet nálad, vagy maximalizmus, de jó eséllyel semmi gond nincs vele. :)
4/5 anonim válasza:
Mindenképp add le, veszteni nem veszthetsz vele semmit!
Amúgy te tudod, hogy
- mennyit dolgoztál vele
- sikerült-e elérned a kitűzött célokat
- formailag rendben van-e (pl. hivatkozások, helyesírás)
- a konzulensed kifogásait, ajánlásait sikerült-e kijavítani / beépíteni a munkába.
5/5 anonim válasza:
Én inkább azon aggódom, hogy minden rendben lesz-e, pl nyomtatásnál, kötésnél stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!