Tanári szakkal kapcsolatban lenne kérdésem. Help?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy osztatlan tanári képzésen vagyok. Ugyebár 2 tantárgyam van, az egyikkel nincs semmi bajom, tudom hogy képes leszek megcsinálni, viszont a másik szakomat hiába szeretem vannak kétségeim, hogy nem leszek képes megcsinálni. Na most ha az egyik szakomat befejezem de a másikat mondjuk nem tudnám, akkor kapnék abból a tárgyból tanári diplomát amit elvégeztem, vagy csak akkor ha azt amitől félek, vagy egy másik szakot elvégzek?2016. dec. 7. 00:12
1/3 anonim válasza:
Miért nem váltod le az egyik szakodat?
2/3 anonim válasza:
Bár már több mint egy hónapos a kérdés, de hátha valakinek egyszer segíteni fog a válaszom.:) Mivel a tanárképzés alapból két szakos ezért sajnos nem fogsz úgy diplomát kapni, hogyha az egyik szakodat végzed csak el. Nagyjából ugyan olyan, mintha BA képzésen a minorodat nem tudtad volna elvégezni. Hiába csináltad meg a szakdolgozatodat, kaptál rá egy szép jegyet, ha hiányzik a minorból valami akkor bizony nem fogod azt a diplomát megkapni. Ha szereted, akkor ne aggódj, meg fogod tudni csinálni, maximum csúszol egy keveset. Még senki nem halt bele. Kitartás!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat! :) Az egyik szakom a tesi szak és hát a torna nem az erősségem. Nyilván minden más jól megy meg életem a sport és a mozgás de a torna azért mindig nehézkes volt nekem.
2017. jan. 21. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!