Mit tegyek, ha háziírás helyett apátiába süllyedek, elmélyülök vallási zenékben stb? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Alapból egy labilis személy vagyok, de ilyenkor éjszaka még jobban kijön rajtam ez az állapot, vagy nem igazán tudom már, minek nevezzem. Holnap is dolgozat lesz három tantárgyból is, azonban még mindig nem vettem rá magam a készülésre, és már 9 óra. Egyébként jól tanulok, csak fáj, hogy gyakran fenn vagyok akár hajnalig is, mert hamarabb nem tudok hozzáfogni, előtte mindig "kiélem" magam, egy darabig szárnyalok is földöntúli gondolataimban, azonban egy idő után rám jön az erőteljes idegesség és sírásban török ki, betegen olvasok, tanulok és beletörődöm, azonban másnap reggel nagyon fáradtan kelek és egész héten "zombi" vagyok.
Mit tegyek?
Köszi előre is!
2016. nov. 23. 21:02
1/1 anonim válasza:
Most minden rosszindulat nélkül: keresd fel az iskola pszichológust. Ha ennyire szét vagy esve, sírsz meg hasonlók akkor komolyabb segítség kell, mint gyik-es jótanácsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!