Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » FŐISKOLÁSOK/EGYETEMISTÁKhoz...

FŐISKOLÁSOK/EGYETEMISTÁKhoz szólna elsősorban a kérdés, hogyan készültök fel a VIZSGAIDŐSZAKra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval több mint 10 vizsgám lesz és már 2 hete elkezdtem a könyvek olvasgatását, de egyszerűen nem jutok egyről a kettőre. Mit tegyek? Nem fog az agyam és kedvem sincsen leülni tanulni. Sajnos attól félek, hogy a vizsgáim java része megint nem sikerül. Ti hogyan tanultok?

Vannak olyanok, akik sportolnak, modellkednek, dolgoznak, egyszerre két szakra járnak, vagy mit tudom én még mennyi mindent csinálnak iskola, tanulás mellett és így is meg van nekik a vizsgájuk. Mit csinálok rosszul? Tudnátok segíteni? mert szeretném befejezni már nagyon a tanulmányaimat.

2010. ápr. 29. 22:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Matematikus vagyok.

A vizsgákra így készültem:

A nehezebb tárgyakból lemásoltam az egész jegyzetet, többnyire még a szorgalmi időszakban. A vizsgákat úgy osztottam be,hogy először a könnyű tárgyakból mentem, és csak később a nehezebbekből. Az időt beosztottam; a könnyebb tárgyakból napi fél, a nehezebb tárgyakból egy óra volt a kvóta a vizsgaidőszak elején, amit nem mindig töltöttem ki. Minden nap minden hátralevő tárgyat tanultam. Ha levizsgáztam, akkor az idejét vagy megkapta egy nehezebb tárgy, vagy azzal csökkent a tanulási idő.

2010. máj. 1. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!