Mit gondolsz? Fogsz sírni a ballagásodon?
Figyelt kérdés
Én nem fogom kibírni, hogy ne sírjak... :(2010. ápr. 29. 15:57
11/16 anonim válasza:
max ha valami szomorút énekelünk..egyébként nem
igazából a gimi nem fog hiányozni, csak nem akarok kilépni a nagybetűs Életbe
12/16 anonim válasza:
Nem fogok sirni, persze szeretem a gimnaziumot, de egyszer mindennek vege:)
13/16 anonim válasza:
a gimis ballagáson egyáltalán nem bőgtem, mert tudtam, h őket újra látni fogom, nem sodor el olyan könnyen az élet, mégicsak 8évet nyomtunk le együtt.
de most, hogy végzek az egyetemmel nagyon szomorú vagyok. tök jó kis társaság vagyunk, bírok pár embert nagyon, és ők nagyon hiányozni fognak. meg az egész fílingje a dolognak.
egyetemre járni a legjobb dolog a világon... :(
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2010. ápr. 30. 18:04
15/16 anonim válasza:
utólag mondhatom, hogy nem sírtam
nem volt meg a hangulata, inkább vicces volt, ahogy botladoztunk a virágokkal, egyáltalán nem énekeltünk
16/16 anonim válasza:
Nekem tavaly volt,és hiába szerettem az osztályom annyira elcseszte a suli a ballagásunkat...benn voltunk amikor nem is esett az eső,kis szűkös hely, mindenki nyomorog..így nem sírtam, nem volt meg a hangulat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!