Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni elektronikáb...

Tudnátok segíteni elektronikából (egyetem)?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy van egy Elektronika 1 nevű tárgyam mérnökinfón és sajnos a tanár által összelopott pdf anyagnak köze nincs ahhoz, amit az órán lead. A tanár nem magyaráz csak ír a táblára...neki triviális, hogy mi már ezt mind tudjuk. Nem lettek elmagyarázva az alapok. Nagy a gond a segítségeteket kérem. Kellene egy jól összeszedett könyv, ami alapján meg tudom csinálni a beadandót, vagy ha valaki nagyon unatkozik, akkor megcsinálhatja a beadandót és az alapján a számolásokat látom és talán megértem (mert lesz Elektronika 2 is és különben meg érdekelne a tárgy).

Beadandó: [link]

Kérlek segítsetek!

2016. nov. 17. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Kérj meg egy felsőbbévest vagy évfolyamtársat, aki érti, hogy magyarázza el neked. Persze fizetni kell érte, de legalább jobban el tudja magyarázni élőben, mint itt valaki leírva.

Egyébként ez nem valami bonyolult, de ha már a címkékhez is ilyen baromságokat írsz be, így biztos nem veszem én sem a fáradságot, hogy segítsek...

2016. nov. 17. 16:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Azért írtam be hogy többen olvassák.

Évfolyamtársak sem tudják és a felsőbb évesek se mivel ők is úgy szerezték be, hogy valami villamosmérnök megoldotta nekik.

2016. nov. 17. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!