Pszichológia szakra járók?
És sikerült a magyart ötösre összehozni? Úgy hallottam azt a legnehezebb jól megcsinálni emelt szinten,és a legtöbben inkább a törit ajánlották nekem helyette.
Én mondjuk emelt angollal és biosszal próbálkoznék inkább. Ha sikerülne a kellő pontszám,lenne hátrányom,ha mondjuk nem tanultam a magyart,törit stb. emelt szinten középiskolában?
Angol és biosz jó választás, ha valóban jó vagy ezekből. A biosz tudás hasznos és előnyös a képzésen (de anélkül is elvégezhetőek az egyetemi bioszos tárgyak, nehogy valaki kétségbeessen), az angol pedig egyenesen szükséges.
Én töriből és németből emelteztem, mert ezek mentek a legjobban. A pszichológia képzésen közvetlenül egyiknek sem veszem hasznát, de a felvételin sikerült 20 ponttal felülmúlnom a ponthatárt velük, úgyhogy nem kellett aggódnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!