Mit tegyek ha full ideg vagyok magamra?
Figyelt kérdés
Ma írtuk meg a zh-t, sokat tanultam rá, de teljesen leblokkoltam a zh-n. Ezt úgy kell értelmezni, hogy figyelmetlenségből lehagytam egy feladat utolsó összegzését, ami biztos -1-2 pont, akkor egy egyszerű típus példánál szintén lefagytam, mert elfelejtettem a képletet amit alapból simán tudok, és most is tudok.
Emellett volt pár elméleti kérdés is, végig tanultam az éjszakát, kívülről tudtam mindent, azután meg semmi...
Most meg tudom..
Csak az zavar, hogy tudom, tanultam, és mégis megint szar lesz...
2016. nov. 16. 19:32
1/2 anonim válasza:
legközelebb írj puskát a legfontosabb képletekkel és definíciókkal. Vagy vázlatos emlékeztetőket az elméleti anyaghoz
2/2 A kérdező kommentje:
A tanár kiszúrná. Kis csoportokban íratja a zh-t, járkál, stb. "Allergiás" a csalásra.
2016. nov. 16. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!