Deriválást, integrálást és exponenciális függvényeket meg tudok tanulni autodidakta módon netes segítséggel magántanár nélkül?
Figyelt kérdés
Nekem mondta osztálytársam,hogy youtube-on vannak jó oktató videók,de nem tudom, hogy így meg lehet-e tanulni. Valójában nem tudok megengedni magamnak magántanárt,ezért érdekelne a dolog.Nem arról van szó,hogy semmit sem tudok belőle,de nagyon nehéz.2016. okt. 9. 17:54
1/3 anonim válasza:
Hát az exponenciális függvények az középszintű középiskolai anyag, az nem olyan nehéz.
A deriválásnál csak pár szabályt kell megtanulni és onnantól már könnyű.
Integrálás kicsit bonyolultabb, legalábbis én elég sokat szívtam vele.
Ajánlom ezeket az oldalakat:
Khan Academy (angol)
Mateking (ingyenes)
Mateking (fizetős, de nem olyan drága)
Youtube rengeteg angol videó, meg néhány magyar is van.
2/3 anonim válasza:
ja bocs mégsem ingyenes a mateking, csak egy kis része
3/3 dq válasza:
Angolul jobbnál jobb anyagok vannak, amikbõl egy 4 éves is meg tudja tanulni a calculust. Gondolom hogy német/francia esetleg a többi népszerû nyelven is, ha megérted és tudod követni a beszéltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!