Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem félsz attól hogy mi lesz...

Nem félsz attól hogy mi lesz veled ha nem vesznek fel egyetemre?

Figyelt kérdés
Én eléggé félek :D
2010. ápr. 25. 00:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly be is következett ez, 2 ponton múlott, rémálom volt:D De azóta tavaly elmentem javítózni és 24 %-kal jobb lett, szóval most bizakodom erőteljesen:)
2010. ápr. 25. 00:04
 2/19 anonim ***** válasza:
Én nem idén felvételizek, de én tavaly nem idegeskedtem ezen, mert utólag még lehet jelentkezni OKJ-ra és legalább ingyen van egy szakmád, kihasználod azt is. Szóval ha van b terv, akkor könnyebb. :))
2010. ápr. 25. 00:04
 3/19 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nincs B. terv :D

első válaszoló neked szurkolok :D

2010. ápr. 25. 00:05
 4/19 anonim ***** válasza:

Köszi, én is neked.

Ja, és nekem sem volt B terv, úgyhogy anyám elküldött kényszermunkára:D

2010. ápr. 25. 00:14
 5/19 A kérdező kommentje:
én anyám is el fog :( :D
2010. ápr. 25. 00:17
 6/19 anonim ***** válasza:
menj OKJ-re én is most azon vagyok, mert nem jött össze tavaly most idén ismétlő érettségizek meg nyelvvizsga na meg OKJ hát nem egyszerű, de mindent az egyetemért, ha nem jön össze elvégzem és lesz egy OKJ-s szakmám, jobb mint a semmi, és ingyen van, és jobb mint egész évben otthon rohadni, vagy melózni
2010. ápr. 25. 09:16
 7/19 anonim ***** válasza:

Tavaly érettségiztem, úgyhogy már nem. De érettségi előtt volt para rendesen:D De én mindenféleképp abba a suliba szerettem volna menni, ahová most járok. Ha nem vettek volna fel, akkor egy évet kihagytam volna, készültem volna és újra felvételi:)

Addig meg kerestem volna vmi témába vágó OKJ-t, vagy melót.

2010. ápr. 25. 09:16
 8/19 A kérdező kommentje:

én attól is félek egy kicsit hogy oda vesznek csak fel amit másodiknak jelöltem meg amit azóta totál megbántam,nem tudom,azt ott lehetne hagyni következmények nélkül?

Rájöttem hogy vagy oda akarok menni amit elsőnek jelöltem vagy sehova :D

2010. ápr. 25. 14:45
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem is akarok egyetemre menni. Minek? Hogy legyen egy papírom ami úgysem jó majd semmire? Inkább dolgozok.
2010. ápr. 25. 15:11
 10/19 A kérdező kommentje:
szóval nem,ennyi is elég lett volna :D
2010. ápr. 25. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!