Egyetemisták! Nem volt rossz az egyetem a gimi után?
bocsi az offért
én nem vok egyetemista (de leszek remélem),kicsit tartok is tőle pont emiatt amit említettél a kérdésben :s
Nem nagyon lesz időd ilyesmin aggódni, most jön az érettségi, utána nyáron várod, hogy mennyi lesz a ponthatár, máris eljutottunk július végéhez. Ezután érkeznek a levelek, gólyatábor, majd a józanodás és máris szept. 1 van,úgyhogy rád zúdítanak annyi információt és teendőt, hogy azt sem tudod hol áll az eszed. :) De egyébként remek buli. Ha sikerül jó csoportba kerülni, akkor nem lesz gondod azzal, hogy elveszett vagy. A tanárok szerintem elég segítőkészek, legalábbis nálunk és kicsit egyszerűbb az élet osztály főnök nélkül, mindent neked kell ugyan csinálni, de ezt meg lehet szokni. :))
Az állandó osztály hiánya sem zavaró, mert folyamatos a nyüzsgés, jönnek-mennek az emberek, mindig új emberekkel ismerkedsz meg, de nem baj, ha barátkozós, nyitott vagy, könnyebb ismerettségeket kötni.
köszi a válaszokat! :)
utolsó: hol és mit tanulsz? :)
Nagyon furcsa az elején,de utána bele fogsz rázódni.
Nekem az első hónapban nagyon hiányzott a volt osztályom,de utána mikor már megismertem a csoportomat,már más volt a helyzet. A volt osztállyal meg évente 1-2 szer összejövünk.:)
21/L
Kémia Bsc 3.évf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!