Óbudai Egyetem KGK az valóban nagyon rossz környék?
Figyelt kérdés
Várnám azok véleményét aki járt már arra, esetleg jelenleg is oda jár.2011. jan. 26. 21:10
2/6 anonim válasza:
Én ott lakom, kb. 4-5 percre az egyetemtől (nem oda járok), nem a legszebb és legjobb környék, a szembejövők többsége tényleg nem idén nyáron barnult le, de amúgy nem vészes. :D
3/6 anonim válasza:
Szia, én is oda akarok menni kereskedelem marketingre, te milyen szakra jössz? remélem jó környék
4/6 A kérdező kommentje:
én műszaki menedzserre megyek és hát már jártam arra és az igazság az hogy nem annyira:D de nem is kell félni ;) gólyatáborba mész?
2011. aug. 5. 23:28
5/6 anonim válasza:
Pótjelentkezek oda :D csak nem tudom, h bemerjem e adni, h mennyire ismerik el az ott szerzett diplomát.
6/6 A kérdező kommentje:
közeli ismerősnek eléggé bejött az élet a műszaki menedzser dologgal én is ezért jöttem ide :D de hát van aki a legjobb diplomával sem tud elhelyezkedni más meg 8 általánossal él nagy lábon szóval....
2011. aug. 8. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!