Egyetem, szeminárium és előadás ütközése?
Figyelt kérdés
Helló!
Első éves egyetemista vagyok (SZTE-BTK). És olyan kérdésem lenne mi a teendő abban az esetben, ha a szeminárium, illetve az előadás ütközik? Ugye a szeminárium (elméletileg) kötelező, az előadás pedig katalógusos. Ha esetleg nem járok be a szemináriumra és nem megyek ki vizsgára, következő félévben feltudom venni újra bármilyen következmény nélkül?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2016. okt. 3. 09:50
1/3 anonim válasza:
Jó, hogy ez így 1 hónap után jut eszedbe..
Amúgy TO-n érdeklődj, illetve ovasd el a TVSZ-t.
2/3 anonim válasza:
Általában a szeminárium a kötelező(vagyis katalógusos). Az előadás nem szokott, mivel azon jóval többen vannak, mint egy szemináriumon, nem is lenne értelme.
3/3 anonim válasza:
Azért vannak olyan órák,ahol nincs külön választva az előadás és a szeminárium, ott pl lehet katalógus.. nekem pl idén van egy ilyen tárgyam. Amúgy meg nekem szinte minden félèvben ütközik legalább 2 tárgy, ilyen esetekben szerintem tanácsos értesíteni (ha lehet személyesen) az óraadókat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!