Erre van szüksége a cigányoknak?
Figyelt kérdés
Olyan területen élek, ahol elég sok a cigány, nem éppen a kulturált fajtából. Észrevettem, ameddig úgy mentem el mellettük, hogy magamban azt gondoltam, észre ne vegyenek, mindig kinéztek maguknak, kiabáltak stb... Volt, hogy tettlegesség is volt majdnem...
Mostanában már nem húzom össze magam, ha el kell menjek mellettük, hanem határozottan, talán kicsit nagyképűen elvonulok... Ilyenkor nem szólnak be, nem kiabálnak! :O
Miért lehet ez? :D
Lány, 18 éves
2010. ápr. 22. 22:44
21/21 anonim válasza:
Amikor olvasom ezt a sok szomorú kommentet hogy kit sérelmeztek már cigányok, akkor azért az ember úgy elszomorodik és nagyon sajnála a magyart, hogy mennyi féreggel kell megküzdenie nap, mint nap az utcákon, és ilyenkor mennyivel jobb lenne ha mindenki, legalább egy kicsit is összetartana a másikkal, legalább ha másért nem azért hogy a nőket meg tudjuk védeni, mert azért ez mégis csak felháboritó ami itt folyik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!