Erre van szüksége a cigányoknak?
Olyan területen élek, ahol elég sok a cigány, nem éppen a kulturált fajtából. Észrevettem, ameddig úgy mentem el mellettük, hogy magamban azt gondoltam, észre ne vegyenek, mindig kinéztek maguknak, kiabáltak stb... Volt, hogy tettlegesség is volt majdnem...
Mostanában már nem húzom össze magam, ha el kell menjek mellettük, hanem határozottan, talán kicsit nagyképűen elvonulok... Ilyenkor nem szólnak be, nem kiabálnak! :O
Miért lehet ez? :D
Lány, 18 éves
Persze. Ugyanazok, mint a kutyák. Megérzik ha félsz, és ez felbátorítja őket, réges-régen velem is így volt, de már régóta tudom, hogy kell kezelni ezeket. Mint a kutyákat, mert csak a tekintélyből értenek, szóból nem.
És most nem kell majd a nagy leszólás, hogy ők is ugyanolyan emberek... mert nem. Ez nem polkorrekt, csak igaz.
Ez azért van,mert még hárman is a gyengébbekbe kötnek bele.Nem szivesen szaladnak bele egy pofonba,és nem szeretnek kikapni a társaik előtt,mert az a hierarchiában elért helyük elvesztéséhez,megszégyenüléshez vezet!
Ha tettlegességre kerül a sor,mindig a legerősebbnek tűnőt kell leverni,a többi akkor úgy érzi,hogy a legerősebb helyébe léptél a primitív ranglétrájukon.
Ha "feszítve" mész azt hiszik,hogy tudsz valamit.Biztos nagy emberek vannak mögötted!Ha kiderül a blöff póruljárhatsz!
Vigyázz magadra!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!