Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Erre van szüksége a cigányoknak?

Erre van szüksége a cigányoknak?

Figyelt kérdés

Olyan területen élek, ahol elég sok a cigány, nem éppen a kulturált fajtából. Észrevettem, ameddig úgy mentem el mellettük, hogy magamban azt gondoltam, észre ne vegyenek, mindig kinéztek maguknak, kiabáltak stb... Volt, hogy tettlegesség is volt majdnem...

Mostanában már nem húzom össze magam, ha el kell menjek mellettük, hanem határozottan, talán kicsit nagyképűen elvonulok... Ilyenkor nem szólnak be, nem kiabálnak! :O

Miért lehet ez? :D

Lány, 18 éves

2010. ápr. 22. 22:44
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
mindig ki kell húzni magad :-)
2010. ápr. 22. 22:47
 2/21 anonim válasza:
61%
Azért vigyázz magadra, mert nagyon szemétládák. Hordj magadnál valami önvédelmi cuccot, nagyon sok van ami nagyon hatásos.
2010. ápr. 22. 22:50
 3/21 A kérdező kommentje:
Már hordok. :))
2010. ápr. 22. 22:52
 4/21 Plaga ***** válasza:
40%
Óóóó hogy most nem találkozok ilyenekkel, úgy agyon verném őket. Hülye kis görény voltam, hát de megszivatnám ezeket
2010. ápr. 22. 22:54
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

Persze. Ugyanazok, mint a kutyák. Megérzik ha félsz, és ez felbátorítja őket, réges-régen velem is így volt, de már régóta tudom, hogy kell kezelni ezeket. Mint a kutyákat, mert csak a tekintélyből értenek, szóból nem.

És most nem kell majd a nagy leszólás, hogy ők is ugyanolyan emberek... mert nem. Ez nem polkorrekt, csak igaz.

2010. ápr. 22. 23:04
 6/21 anonim válasza:
66%

Ez azért van,mert még hárman is a gyengébbekbe kötnek bele.Nem szivesen szaladnak bele egy pofonba,és nem szeretnek kikapni a társaik előtt,mert az a hierarchiában elért helyük elvesztéséhez,megszégyenüléshez vezet!

Ha tettlegességre kerül a sor,mindig a legerősebbnek tűnőt kell leverni,a többi akkor úgy érzi,hogy a legerősebb helyébe léptél a primitív ranglétrájukon.

Ha "feszítve" mész azt hiszik,hogy tudsz valamit.Biztos nagy emberek vannak mögötted!Ha kiderül a blöff póruljárhatsz!

Vigyázz magadra!!!!

2010. ápr. 22. 23:12
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy kamu kérdés, ha egy 18 éves kiscsaj bárhol megjátszaná hogy menő abba mindenhol belekötnének. Nem tudom ki hogy van vele de ha valaki megjátszaná az agyát hogy ővé a világ én tuti belekötnék.
2010. ápr. 22. 23:20
 8/21 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem csak a cigányokra igaz... Például olyan helyzetekben is,amikor egyvalakit kipécéznek az osztályból,azt mindaddig szivatják,amíg látják rajta,hogy meg lehet vele tenni...A nagyképű embereket soha semmilyen osztályban nem tudják szekálni,mert lepereg róla,úgy meg nem buli :)
2010. ápr. 22. 23:22
 9/21 anonim ***** válasza:
56%
Az emberek (függetlenül attól, hogy cigány vagy nem), azt piszkálják, akin látják, hogy felhúzza magát. Pl. állatoknál is ezért kell magabiztosnak lenned, megérzik a félelmet. Én ezt sajnos a saját bőrömön tanultam meg még gyerekként, tanárgyerek voltam az általános iskolában, ahova jártam (de anyu sose volt még helyettesítő tanárom se). Sokáig zavartak a cseszegetések, és annál jobban csinálták, minél jobban elkeseredtem, vagy felhúztam magam. Egyik ilyen cseszegető a középiskolában is évfolyamtársam lett, nehéz volt, de túltettem magam a dolgon, egy idő után abbahagyta (bár mikor másik iskolába került, fellélegeztem, de több évvel később az utcán találkoztunk, és teljesen megváltozott, normális volt, semmi nem maradt benne az utálatból amiatt, hogy anyukám tanár), ma már belém se kötnek utcán se, mert nem reagálok, max. egy megjegyzés, de látják, hogy nem is figyelek oda, és keresnek mást, akit lehet húzni.
2010. ápr. 22. 23:27
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Más! Két cigány suhanc ment el mellettem a minap. Nem fordítottam nagy figyelmet rájuk, egyszercsak az egyik megszólalt! - Cigány vagyok!,mármint ő! Na mondtam is magamban, a fene sem szólt hozzád.
2010. ápr. 22. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!