Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Erre van szüksége a cigányoknak?

Erre van szüksége a cigányoknak?

Figyelt kérdés

Olyan területen élek, ahol elég sok a cigány, nem éppen a kulturált fajtából. Észrevettem, ameddig úgy mentem el mellettük, hogy magamban azt gondoltam, észre ne vegyenek, mindig kinéztek maguknak, kiabáltak stb... Volt, hogy tettlegesség is volt majdnem...

Mostanában már nem húzom össze magam, ha el kell menjek mellettük, hanem határozottan, talán kicsit nagyképűen elvonulok... Ilyenkor nem szólnak be, nem kiabálnak! :O

Miért lehet ez? :D

Lány, 18 éves

2010. ápr. 22. 22:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
23:20 szövegértés egyes, leülhetsz
2010. ápr. 23. 00:01
 12/21 A kérdező kommentje:

"Ez egy kamu kérdés, ha egy 18 éves kiscsaj bárhol megjátszaná hogy menő abba mindenhol belekötnének. Nem tudom ki hogy van vele de ha valaki megjátszaná az agyát hogy ővé a világ én tuti belekötnék."

"Kedves"!

Nem kamu kérdés, illetve nem játszom azt, hogy enyém a világ, egyszerűen észrevettem, hogy ezek előtt nem lehet feszülten, félve viselkedni.

Tanulj meg értelmezni, gondolkodj kicsit, aztán kötekedj! ;)

2010. ápr. 23. 12:36
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Én is ilyen helyen élek. Itt minden nap ölnek a cigányok és én már gyűlölöm őket. Egy kivételt sem ismerek.. Mindegyik ilyen önző,nagyképű stb.. /Bocsi a szavakért,de már elegem van/
2010. ápr. 23. 16:19
 14/21 Plaga ***** válasza:
100%
Ja ilyen kis férgek, nyomorodjanak meg.
2010. ápr. 23. 19:17
 15/21 anonim válasza:
100%
Ne félj ha 2m magas, kopasz, kigyúrt pasi lennél tuti nem kötnének beléd. Undorító férgek. Nekem is egyszer az utcán mentem, 2 utánam jött és az egyik rácsapott a fenekemre, nem mertem pofán vágni. Mert ezek a patkányok nem nézik, hogy nő vagy sőt... legalább könnyű veled elbánni. ha ez kell nekik h így viselkedj velük akkor tedd azt. De vigyázz, mert lehet h csak lapulnak és vmi más jár a hülye fejükbe. Kitartás!!!
2010. ápr. 24. 01:48
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen, ezek ilyenek... :S

Vigyázz magadra Te is!

2010. ápr. 24. 13:03
 17/21 anonim ***** válasza:
9%
Nem csak a cigányok között vannak ilyenek, és a cigányok között is vannak normálisak, de úgyis lepontoztok majd, csak gondoltam, leírom, hátha többszáz év múlva rájöttök, hogy ez a viselkedés nem a származáson múlik.
2010. ápr. 24. 14:21
 18/21 anonim ***** válasza:
47%
nem a származáson, de nagyon sokban múlik az ember szociokultúrális környezetén, tehát amilyen közegben nevelkedik, satöbbi, ami a romáknál általában elég "lehangoló" :S
2010. ápr. 24. 14:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Én is tudom, hogy ez a viselkedés nem fogható egyedül a cigányokra... Van sajnos magyarból is olyan, aki így viselkedik, DE lényegesen kevesebb... Legalábbis nálunk.
2010. ápr. 24. 19:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Igazad van nem a származáson múlik, de én pl. egy normális cigányt nem ismerek. Tudom hogy van pár de a többség nem ilyen..
2010. ápr. 26. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!