Szalagavató előtt?

Figyelt kérdés

Mit javasoltok szalagavató előtt? Mire figyeljek oda? Milyen frizurát érdemes csináltatni (hosszú szőke haj)? Mennyivel a tánc előtt? A smink mennyire legyen erős? Profival csináltassam? Ékszereknek mit szokás felvenni? Milyen cipő ajánlott?

Segítsetek, el vagyok veszve! :(

2016. szept. 10. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Nekem tavaly decemberben volt a gombavatóm, nálunk így hívják, de a lényege ugyan az :D

Nekem be volt göndörítve a hajam, és fel volt tűzve, és volt a hajamban tiara is.

A hajamat aznap reggel csinálták, háromra kellett menni a suliba, hétre mentem, és fél 11 körül lett kész. Szóval szerintem érdemes időben elkezdeni ezzel is foglalkozni :D Bár nekem derékig érő hajam volt akkor, nem tudom a Tiéd mennyire hosszú, és mennyire bonyolult fizurát szeretnél.

A sminkemet én saját magamnak csináltam, visszafogott, bronzos sminkem volt, tusvonallal, de volt hozzá rakatva tincses műszempilla is, ami egyébként abszolút természetes hatást váltott ki, szinte senki sem vette észre, hogy kicsit csaltam, és nem a saját pilláim voltak.

Attól függ, hogy mennyire vagy ügyes a sminkek terén, de szerintem egy egyszerább sminket bárki e tud készíteni. :)

Rajtam ékszernek igaz gyöngy karkötő, nyaklánc és fülbevaló volt, fehér színű, mert úgy gondoltam, hogy az megy legjobban a keringő ruhámhoz, és a csipkés fehér ruhámhoz is, amit az avatás után felvettem.

Cipőnek a kínaiban vettem egy sima fehér cipőt, nem túl magassarkút, hogy azért még kényelmes legyen benne táncolni, illetve az este folyamán se legyen nagyon kényelmetlen, mivel mi utána fél négykor jöttünk el a suliból. :D

A szalagavató egy csodás élmény, így azt ajánlom, hogyha nem is érzel mindent tökéletesnek, akkor se bánkódj, hisz később majd ezek adják az élményeket, emiatt lesz majd miről beszélni.

Érezzétek nagyon jól magatokat. :)

És jó szórakozást a tánc próbákra is :D

2016. szept. 10. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem decemberben volt a szalagavatom.

Majdnem fenékig érő hosszú hajam volt, fodrász behullamositotta és a tetejét befonta. A lényeg szerintem,hogy legalább a fele fel legyen tűzve,nagyon kényelmetlen lenne folyton dobalgatni tánc közben, ha elorebukik. Egyébként én most már egyenesre csinaltatnam, tudom, hogy egyszerű, de valami fonassal, hajdisszel fel lehet dobni, mivel a hosszú hullámos haj beleakadt mindenbe, gubancolodott és persze éjjel teljesen kinyult..

Nálunk 5-re kellett menni, én délre mentem a fodrászhoz,de simán kész lett.

A smink kényes téma. Nálunk elég sok lány sminkeshez ment, sőt olyan is, aki a 4 év alatt egy szempillaspiralt nem használt,es konkrétan nem ismertük fel őket a hosszú muszempillakkal:(

Én nem mentem sminkeshez, mivel imádom magamnak készíteni, de semmit nem csináltam szinte, natúr fustos szem, szajfeny, szempillaspiral, egyszerű. Hát a párom úgy őrült ennek, úgy fogadott hogy de megkonnyebbult, hogy nem rakattam magamra 10 kiló vakolatot, mert nem ismeri fel a saját osztalytarsainkat, így szerintem erre figyelj. Nekünk ékszert adtak a ruha mellé, de ha nem, szerintem akár a szalonban is tudnak segíteni, sőt,biztos, hogy van a ruhához illő ékszeruk, én csak egy nyakláncot viseltem, féltem,jogy a karkötő leesik, tiara ugye nálam nem játszott a hatalmas hajamban, és amikor emelés van, én azt is feltenem, szerintem a nyaklánc bőven elég. Cipobol a tanctanar sarkos cipőt kert, nem tusarkut, csak ne balerina, mert egy pici sarkú cipőben egészen máshogy jar az ember, a ruhához is jobban illik,de igazság szerint abban vagy, ami neked kényelmes. Összességében én mindennel a természetessegre törekednek,arra, hogy jól érezd magad abban, amiket viselsz, mert úgyis látszani fog rajtad, a kisugarzasodon.:)

2016. szept. 10. 22:41
 3/4 anonim válasza:
Tudok egy jo sminkest ha gondolod
2016. szept. 29. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Frizura: ami neked tetszik, megfelelő hajlakkal minden bírja. Nekem feltűzött volt és anyukám csinálta, nagyon szép lett:) Mi aznap reggel csináltuk meg, valamikor dél körülre kellett menni a sportcsarnokba az első próbára. Smink: Szintén preferencia, nekem elég szolid volt és profi csinálta, de volt akinek szintén csak egy másik és nagyon előnytelen volt.

Ékszer: Ami jól esik, nincs szokás.

Cipő: amiben tudsz járni és táncolni, nekem 2 cipőm volt, egy fekete magassarkú a szalagtűzésre (olyan 9-10 cm sarok, kényelmes) és egy fehér magassarkú a keringőhöz (7-8 cm, ekkorát ajánlanak ha alacsony vagy, ha magasabb akkor kisebbet, de a ruhától függ, ha jó szalonba mész ezt megoldják) A táncos cipőm is kényelmes volt, de biztos ami biztos gumival kb hozzákötöttem a lábamhoz nehogy leessen. A cipőben az a prioritás hogy kényelmes legyen szerintem.

2016. szept. 29. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!