Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szalagavató előtt vagy után?
Most lesz a barátom szalagavatója szombaton, akivel két hónapja vagyunk együtt. Két hónapot vártam, reméltem hogy az érzéseim megváltoznak, de nem sikerült beleszeretnem. Már az sincs meg bennem ami az elején volt. Nem olyan jó vele lenni már, és találkozni sem igazán van kedvem vele. Meg kéne várnom a szalagavatót?
Meg vagyok rá hívva, tehát ha elmegyek, akkor megismerem az egész családját, és barátait. Viszont már megvette a jegyet, és elmondta nekik hogy megyek. Melyik lenne a rosszabb szerintetek? Szakítsak vele még a héten, és ne menjek el? Vagy várjam meg a szombatot és utána? Az nem lenne nagyon álszent? Ha elmennék? Mit gondoltok?
18L
na ez aztán nehéz kérdés. alapból azt mondanám, hogy utána, de milyen hülyén néz ki, hogy "anya, apa, ő a barátnőm Julcsi", másnap meg szakítasz vele.
de inkább játssz be egy olyat, hogy reggel írsz neki, hogy lebetegedtél. ezután várj 1-2 napot és szakíts vele.
Mikor romlott el ennyire a világ, hogy előbb kezd el az ember járni valakivel, és csak utána szereti meg?
Ez olyan nonszensz kérdés számomra. Egy percig nem tudnék párkapcsolatban lenni olyasvalakivel, akibe nem vagyok szerelmes.
Bár biztos túl konzervatív vagyok ehhez...
19/L
3: ez nem a világ romlása, feltételezem itt inkább randizgatásról volt szó, nem tényleges párkapcsolatról. 2 hónapról beszélünk, annyi idő alatt nem is ismeri meg teljesen. Sokan úgy kezdenek kapcsolatba, hogy "meglátom és meg szeretném ismerni" alapon, találkozgatnak, csókolóznak, szexelnek, és ezt már kapcsolatnak hívják. Mert hát, valahol az is. De azért nem feltétlenül csak az a járható út, hogy évekig barátkozunk, majd egyszer csak egymásba szerelmesedünk.
Engem ami érdekel, az az, hogy ez mióta felnőtt párkapcsolatok kategória? :D
Egyébként meg: én még a héten szakítanék vele. Jobb az, ha azt a jegyet odaadja inkább egy barátjának vagy plusz családtagnak, mintha hazudsz neki még napokig. A szüleinek beadhat akármilyen dumát, hogy miért nem mész, kellemetlen lesz, de ők alapból is miatta mennek a szalagavatóra nem miattad, elfelejtik. Tehát emiatt én nem aggódnék. Inkább egyből szakítanék, ne kelljen álmosollyal végigülni egy szalagavatót, ahol csak azt a srácot ismerem, akivel amúgy egy órán belül szakítani tervezek.
szerintem se menj, az még rosszabb lenne
meg hiába sikerülne jól a szalagavatója, ha utána elrontaná a szakításotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!