Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szalagavató előtt vagy után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szalagavató előtt vagy után?

Figyelt kérdés

Most lesz a barátom szalagavatója szombaton, akivel két hónapja vagyunk együtt. Két hónapot vártam, reméltem hogy az érzéseim megváltoznak, de nem sikerült beleszeretnem. Már az sincs meg bennem ami az elején volt. Nem olyan jó vele lenni már, és találkozni sem igazán van kedvem vele. Meg kéne várnom a szalagavatót?

Meg vagyok rá hívva, tehát ha elmegyek, akkor megismerem az egész családját, és barátait. Viszont már megvette a jegyet, és elmondta nekik hogy megyek. Melyik lenne a rosszabb szerintetek? Szakítsak vele még a héten, és ne menjek el? Vagy várjam meg a szombatot és utána? Az nem lenne nagyon álszent? Ha elmennék? Mit gondoltok?

18L

2015. dec. 7. 19:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én sem gondolom hogy hazudni kéne. Nem fogok elmenni, még a héten szakítok vele. Mert ha utána tenném, talán még rosszabb lenne visszagondolnia majd mindig a szalagavatóra, hogy bár ott voltam, én már nem akartam a barátnője lenni. Megpróbálom úgy, hogy minél kevésbé bántsam. Bár, tudom hogy arra kicsi az esély.
2015. dec. 7. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Szegény srác, nem is tudja mi vár rá. Valszeg tényleg szakítanod kéne vele még előtte, de minél hamarabb, hátha több ideje lenne felejteni és egyébként nem igazán tehetsz róla. Az ember nem válogathatja meg, hogy kit szeret vagy, hogy ki tetszik neki.
2015. dec. 7. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Szakíts vele még most. Így nem lesz neki kínos a szülei előtt, utána meg ott a szalagavató utána a buli, berúg, bulizik egy jót és már túl is lesz rajta..
2015. dec. 7. 21:17
 14/14 aladar12 ***** válasza:

amit utoljára írtál kommenthez:

a szalagavató olyasmi amin jól kéne éreznie magát. most gondolj bele, hogy szakítasz vele, hogy fogja magát érezni. még mindig azt mondom, hogy inkább ne menj el rá éa várj pár napot és utána szakíts. mert így legalább az megmarad, hogy milyen jó élmény is volt. de egyébként abban is van valami amit te írtál.

2015. dec. 7. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!