Továbbtanulás? Bővebben lennt!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most fogok érettségizni,és úgy érzem,hogy már nem szeretnék abba az iskolába menni,ahova jelentkeztem.Én hülye,csak 1 város iskoláit jelöltem meg,viszont már erősen affelé hajlok,hogy maradok,ahol lakok.Régebben azt mondták,hogy 1 sulit lehet cserélni júli v júni Xedikéig.Viszont most tudtam meg,hogy csak a sorrenden lehet változtanti.Akkor mégis mi a teendőm ? Felesleges pénzkidobás volt a jelentkezés...
2010. ápr. 20. 22:15
1/4 A kérdező kommentje:
opsz,bocsi,nem ebben a témában akartam,csak itt olvasgattam utoljára :$
2010. ápr. 20. 22:16
2/4 anonim válasza:
Írj a felvi ügyfélszolgálatának (gondolom ott jelentkeztél). Ott pontosabb infóval tudnak szolgálni.
Esélyes, hogy megjelölhetsz plusz iskolát, csak az már mindenképp 4.-nek minősül és így pénzes lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
ó értem,köszönöm szépen:)
2010. ápr. 20. 22:34
4/4 anonim 

válasza:

Plusz iskolát nem lehet megjelölni, sorrendet azonban lehet módosítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!