Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fent van valahol a neten az...

Fent van valahol a neten az elsős szolfézs anyag?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdtem el zongorázni egy zenesuliban, és kötelező volt felvenni a szolfézst is, amire én jódarabig jártam is, de a tanárunk nem elsős, hanem (a zongoratanárom szerint) 7-es anyagot adott le nekünk, amiből ugye én semmit nem értettem, ezért nem voltam kb. már fél éve, de májusban lesz egy vizsga, és nem tudom, hogy ezt a szolfézstanárunk állítja-e össze, vagy minden elsős szolfézsos ezt írja-e meg. Ha ez központi, le lehet tölteni valahonnan a netről, vagy esetleg van valamilyen könyv, amiben ezek benne lehetnek? Előre is köszi, bunkók kíméljenek!
2010. ápr. 19. 17:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!