Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi szabadidőm lesz jogász...

Mennyi szabadidőm lesz jogász szakon ha 4-es,5-ös az amire hajtok?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert most gondolkodom gép fejlesztésben, mivel az új jétékok nem futnak jól, de ha nem lesz időm játszani akkor, inkább nem adok ki 250-300 ezret PC-re. Mert nálam a suli az első, aztán ha van időm akkor a barátok/család/barátnő(ha éppen van), illetve ezek után a kondi. Viszont van kocka énem aki játszana, de ha nincs időm akkor inkább ezt áldozom be, meg az olvasást és rajzolás.
2016. aug. 14. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Semennyi.
2016. aug. 14. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tanulási képességektől, a megértéstől, a memorizálási képességtől függ.
2016. aug. 14. 16:41
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 Azokkal nincs gondom. :) Elég gyorsan tanulok és ha foglalkozom vele akkor a fejemben is marad egy jó darabig.
2016. aug. 14. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez leginkább tőled függ. Szerintem az első évre ne ruházz be olyanra, amire nincs feltétlenül szükséged. Aztán a második szemeszterre már nagyjából kialakul majd, hogy mire mennyi időt kell szánnod, milyen kiadásaid lesznek (koli/albi, kaja, tancuccok, szórakozás, utazás, stb), így könnyebb tervezni.
2016. aug. 14. 17:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor inkább hanyagolom. Majd az első év után visszatérek rá.

(Ja és a kérdésben a rajzolás, helyett rajzolást akartam írni.)

2016. aug. 14. 17:18
 6/7 Leslie Smith válasza:
Nekem 4-es átlag poppan 0-24 játékkal! Konnyu az nem kell szarni
2016. aug. 20. 17:19
 7/7 anonim válasza:

Mi az, hogy 4-es/5-ös az, amire hajtasz?

Az, hogy csak ilyen jegyeket szeretnél látni a Neptunban, vagy hogy mondjuk a kreditindexed, vagy a súlyozott átlagod vagy az ösztöndíjátlagod legyen a kettő között? (Ezek mind más értékek, máshogy számítják őket.)

Én pl. mindig színötös voltam, OKTV győztes stb. -- jelenleg sokat foglalkozom a sulival, de nem szakadok meg úgy, mint mondjuk töri érettségi előtt, ezzel 4,5-ös a kreditindexem, de az ösztöndíjátlagom csak 3,8-4,2 között szokott lenni.

Szóval ha csak 4-es, 5-ös jegyeket akarsz látni, akkor már a barátok, család kategóriát is elfelejtheted a következő 5 évben. Ha kiegyezel egy 4-5 közti átlaggal, akkor csak a kondiról kell lemondanod.

Ha még sok-sok időt akarsz játékkal tölteni (annyit, hogy ahhoz komolyabb hardvert kelljen venni), akkor felejtsd el a jó jegyeket.

(mondjuk én ELTE-s vagyok, a Pázmány és a Károli lazább, de a hangsúly sztem azonos)

2016. szept. 4. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!