Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem vettek fel koleszba....

Nem vettek fel koleszba. Várólistás első helyen vagyok? SOS

Figyelt kérdés

1 ponton múlt. Első helyes várólistás vagyok az egész koleszban. Vagyis ha megüresedik egy hely akkor én jövök.

Szerintetek így keressek albit, vagy lesz olyan aki valamiért mégsem iratkozik be, vagy nem megy koliba stb stb?

Mit tegyek? Mert ha keresek albit akkor 1 havi kauciot lekell tennem. És a lakóstársakkal sem akarok kicseszni, hogy 3 napig ott lakom velük utána meg megint kereshetnek szobatársat..

2016. aug. 11. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben várnék, hátha visszamondja valaki utolsó pillanatban, vagy nem iratkozik be stb..:) egy hely megüresedese nagyon valószínű.
2016. aug. 11. 15:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Én is ebben reménykedek :)))

Azért öröm az ürömben hogy legalább első helyen vagyok.

2016. aug. 11. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Szokott fogyni a várólista félév közben is.Így ha a félév kezdetekor nem is, pár héten belül lehet bekerülsz. Ennyi időre rokonoknál lenne érdemes keresni egy alvóhelyet.
2016. aug. 11. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!