Valaki tud segíteni a Neptunba? (beiratkozás)
Egyetemtől kaptam levelet amiben ez áll:
"Beiratkozni a Neptunban, az Ügyintézés hivatkozásra kattintva a Beiratkozás/Bejelentkezés menüpontban
tud.
Az internetes felületen minden információt közzétettünk, ami a sikeres beiratkozáshoz szükséges, de az alábbiak
ismerete nagyon fontos:
A böngészőben engedélyezze a felugró (pop-up) ablakokat!
Az elektronikusan kitöltött űrlapot a véglegesítés után két példányban nyomtassa ki, és egy példányát a
beiratkozáskor személyesen nyújtsa be a kari Tanulmányi Hivatalban, mivel beiratkozása e nélkül nem
érvényes. "
Ma kaptam meg a Neptun kódot, és szeretném a fenti műveletet végrehajtani, de nincs semmilen űrlap.....
Ezt látom:
Semmilyen pop-up ablak nem ugrott fel.
Most még is mit tegyek? Nagyon ideges vagyok :'(
nem láttam sehol ilyesmi kérdést
na de akkor később fent lesz az űrlap?
ezzel még várj, augusztus végén kell csak (biztos van fent erről vmi pontos dátum a honlapjukon)
ha neptunban az információ/időszakokra mész és listázod a 2016/17/1-et, nem hoz fel olyat, hogy bejelentkezési időszak?
nálunk ez augusztus 26-tól szeptember 4-ig tart, de persze egyetemfüggő
nézelődj az egyetem honlapján, biztos lesz, ahol a gólyáknak leírják a fontosabb tudnivalókat
ne idegeskedj, menni fog minden időben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!