SZTE-n a gólyáknak első félévben felveszi a kötelező órákat a TO, vagy majd nekünk kell?
Figyelt kérdés
2016. aug. 4. 18:18
1/8 anonim válasza:
Szia!
Gratula a felvételhez!
Nekem 2 éve még úgy volt, hogy magamnak kellett felvennem a tárgyakat. Nem tudom változott-e azóta a dolog.:)
2/8 anonim válasza:
Nekem szintén 2 éve meg a TO vette fel :D
3/8 anonim válasza:
Neked kell felvenned őket az ETR-ben (elektronikus tanulmányi rendszer).
Augusztus 22 és 27 között az ún. rangsor alapú kurzusfelvételen lesz először erre lehetőséged.
A "versenyalapú" kurzusfelvétel augusztus 29-én kezdődik és szeptember 18-ig tart.
Bővebben az ETR naptárban olvashatsz ezekről. Itt át kell állítanod az aktuális félévre, azaz a 2016-2017-esre a táblázatot:
4/8 anonim válasza:
Első vagyok:).
Hmm, megleptél utolsó:)).
Mindig tanul valami újat az ember ezek szerint!
Lehet karfüggő is lenne a dolog?
JGYPK-n nem volt nekem ilyen:).
(Pedig csak I. szemeszter végén kellett a "Kedves" ETR referenssel beszélnem:D).
5/8 anonim válasza:
TTIK-n mérnökinfón, proginfón, gazdinfón felvették nekünk 2 éve, szóval akkor eléggé kar-szakfüggő
6/8 anonim válasza:
MK-gépészmérnökön nekünk kellett :) de szerintem változó, mert nálunk minden tárgyból 4 csoport volt, nyilván ezért vettük fel mi magunknak, viszont szerintem azoknak akiknek felvették, azoknak kevesebb csoport volt 1 tárgyból :) amúgy meg a felvételi tájékoztatódban benne lesz minden :)
7/8 anonim válasza:
Kar/szakfüggő, osztatlan tanárisok fix órarendet kapnak, nekünk BTK-n magunknak kellett. Az etr-ben szerencsére elég jó a mintaórarend, annak alapján tudsz majd dolgozni a felvétellel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!