Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Félek a kollégiumtól, az...

Félek a kollégiumtól, az albérletek drágák, a bejárás meg mindenki szerint fárasztó lenne, mit tegyek?

Figyelt kérdés
SZTE-re vettek fel, két kollégiumba fogok jelentkezni (Károlyi és Herman), de félek, hogy nem tudom megszokni majd, mivel még sosem voltam koleszos, visszahúzódó vagyok, tesóm sincs, hozzá vagyok szokva az egyedülléthez. Albérletre esetleg 20-25 ezer forintot tudnánk kiadni, de annyiért nem találni. A busz út pedig kb 1,5-2 óra, de ha későig lennének óráim, akkor fáradt lennék, mire hazaérek, így pedig tanulni sem tudnék. Segítsetek, ti mit tennétek a helyemben?

2016. aug. 2. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Koli
2016. aug. 2. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Kollégiumba mennék és nem félnék. Albérlet egyedül esélytelen ennyiért, ennyi napi utazás is embertelen. Marad az, ha néha magányra vágysz, hazautazol.
2016. aug. 2. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Szia,

En a bejarast valasztanam. Ket ora csak elsore hangzik soknak, nekem is ennyi ideig tartott bejarni fosulira, plusz a tetejebe nekem vonat es busz kombo volt.:)

Kesobb a koli is megvolt, meg lehet szokni, akarmilyen zarkozott ember vagy. A vegere lehet eleged lesz a vilagbol mint nekem, ezert javaslom a ket oras beutazast inkabb.:)

Fugg az egesz attol is, hogy koliban kik a szobatarsaid, ha hasonlo tipusok, nem lesz surlodas.:) Altalaban a tobbseg torekszik a bekes egyuttelesre, de varjuk meg, mit irnak meg neked.:)

2016. aug. 2. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Ha lehet szobatársat választani akkor jó a koli is 😊 Én is visszahúzódó, egyedüllétet igénylő ember vagyok, de ha jó szobatársakat választasz, olyan mintha a családodhoz mennél haza. Én kolis voltam egyetem első évében is és az is szeretnék lenni egy darabig 😊 Én is nagyon féltem az elején, de egyáltalán nem vészes a dolog.
2016. aug. 2. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
jó a koli, és gyakran hazamehetsz, de nem kell minden este, ami nagyon fárasztó (én csak 45 percre laktam,Bp.-en belül, kollégium nem lehetett, de végig arról ábrándoztam, hogy milyen jó lenne a közelben egy lakás:)
2016. aug. 2. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
61%

Én is a kolit ajánlom, ne félj tőle meg lehet szokni. Én is egyetemista koromban lettem először kolis, de könnyen megszoktam. Sok előnye van a kolinak: sok barátot szerezhetsz, könnyen tudsz segítséget is keresni. :)

Melyik szakra vettek fel egyébként?

2016. aug. 3. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!