Fárasztó a bejárás? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Suliba járok Szegedre, csak az a baj, hogy 40 km-re lakom a sulitól. Nem lesz kimerítő a bejárás? Nehéz mellette tanulni? Lesz tőle valami egészségügyi problémám?2009. júl. 15. 13:12
1/3 anonim válasza:
Ha rendszeresen járnak buszok vagy vonatok, akkor annyira nem vészes a távolság, én is bejárós voltam 5 évig. Engem nem merített ki. Útközben vagy beszélgettem, hülyültem barátaimmal (kultúrált keretek között), olvastam, tanultam vagy relaxáltam. Remekül ki lehet használni azt az időt. Szerintem nem nehéz tanulni mellette. De ez csak akkor igaz, ha rendszeresen járnak buszok vagy vonatok. Mert az idegesítőbb, amikor vár az ember a vonatra egy órát, nem lehet leülni sehova, hideg van kint stb. Egészségügyi probléma? Hát ha nagyon zsúfolt, amivel utazol, akkor könnyen elkaphatsz egy náthát, ha fogékony vagy rá, illetve én nem használnám a vonaton a wc-t. Ja meg a vérnyomásnak nem tesz jót, ha hülyegyerekek ordítoznak olyan hangosan, hogy beszélgetni sem lehet. Na akkor bennem fel szokott menni a pumpa, és párszor osztottam ki baráti társaságokat. Hát szerencsém volt, hogy egyszer sem vertek meg. Amúgy szerintem jó buli a bejárás. Én szerettem. Na jó ötödik év végére már untam egy picit, de az első négy évben nagyon élveztem.
2/3 anonim válasza:
Szia! Két évig én is pont 40 km-re jártam suliba, reggel 5:20as busszal indultam. (Nekünk 7:20kor kezdődött a suli.)Reggel még lehetett aludni picit a buszon, elég fárasztó volt, de csak a korai (4:50-es) kelés miatt). A pályaudvartól még fél órát kellett gyalogolni a suliig. Tanulni simán lehet mellett, és egészségügyi problémád sem lesz. Nekem még mindig jobban megérte így, mint a kolesz. Azt nem bírtam volna. És 40 km nem olyan sok.
3/3 anonim válasza:
Szia én 45kmre jártam, és eléggé lefáraszott. fél6kor ment a buszom, és du. 3kor értem haza. Nem a buszozás volt fárasztó számomra, hanem a várakozás...azok az órák amikor semmit nem tudtam csinálni.Sok sikert! Jó bejárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!