Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy egyetemi gólyatábor...

Egy egyetemi gólyatábor mennyire húzós szociális fóbiásoknak?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni, csak kicsit félek, hogy milyen lesz.
2016. júl. 29. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Fölöleges elmenned, ha nem szereted a sok embert.
2016. júl. 29. 15:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak félek hogy még nehezebb lesz beilleszkedni, ha nem megyek el.
2016. júl. 29. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz nehezebb, ha úgyis szociális fóbiás vagy, akkor csak rontasz a helyzeten ha elmész, mert ott valószínű, hogy a piálás, bulizás fog menni ezerrel és nagyon ki fogsz lógni a sorból. Én sem mentem(én nem vagyok szoc. fóbiás) és semmi hátrányom nem származott belőle, tökéletesen beilleszkedtem. Szerintem ne tedd ki magad ennek ha ez ne a te világod. Mint kiderült, nálunk a fél szak el sem ment a gólyatáborba :D
2016. júl. 29. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, miért csináljátok ezt emberek? Én is szociális fóbiás vagyok, borzasztóan rettegtem a gólyatábortól, de mégis elmentem! Pont azért, hogy ezt próbáljam leküzdeni és tudjátok, mit? Rengeteget segített rajtam, pont azért kell részt venni az ilyeneken, hogy a fóbiádat leküzd :) Szerintem semmiképpen se hagyd ki. Én sem buliztam halálra magam, és egy korty alkoholt sem ittam, ennek ellenére nagyon jól éreztem magam és remek embereket ismertem meg (akik hozzám hasonlóan szintén tartottak a tábortól, szóval már meg is volt az elejétől a közös társalgási téma). Igen, azoknak sokkal könnyebb egy gólyatábor akik alapból nagypofájúak és bulizósok, de én tanácsolom, hogy menj el.
2016. júl. 30. 07:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát úgy tűnik még át kell gondoljam :D
2016. júl. 30. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!