Gólyatábor Szegeden?
Szerintem: ha szeretsz inni, bulizni, sok emberrel megismerkedni, akkor igen. :)
Ha csak amiatt mennél, hogy majd így egy csomó fontos és hasznos infót megtudsz az évkezdésről, de bulizni nem annyira szeretsz/akarsz, akkor nem feltétlenül.
Hát énse leszek az aki mindenkit leiszik az tuti, de jo buli lesz :D
én Történelemre megyek..csak az érdekelt a suliban a lógáson kívül :DD
Engem is oda vettek fel. Az elején örültem és akartam is menni a gólyatáborba, de megláttam az árát és teljesen elment a kedvem, mert nagyon drága.. Annyi pénzt sokkal értelmesebb dologra is eltudok költeni, majd lesz másik buli, ahol tudok ismerkedni.
Nektek nem sok??
17.15ös vagyok
De egy kicsit én is sokallom, de az is igaz hogy nekünk pl 5nap, 4 éjszaka, meg napi 3szor kapunk kaját, szóval így érthető. De ez majd utólag derül ki, hogy megérte e...:D
3as vagyok. Engem anglisztikára vettek fel.
Szerintem nem sok pénz a gólyatábor, bárhol töltenél el ennyi éjszakát, kb ennyibe kerülne megszállni, itt meg még ételt is kapsz.( mondjuk ki tudja mit.... :'D T.T) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!