Csak engem húz fel facebookon ez a hülye kép?
Egy gyárban dolgozom diákmelóként, hogy tudjam majd fizetni legalább az első hónapom és onnan is több munkatársam megosztotta, akinek van kb egy érettségije, vagy még annyi sem?
Miért ossza meg az összes, lusta, tanulni nem akaró ember ezt a képet lenézően??
Miért fáj nekik hogy valaki egyetemre megy?
Engem is most vettek fel és igen gyárban dolgozom 3 szakban 18 éjjelt lenyomtam ebben a hónapban..és??!?!
Kinyomnám az összes embernek a szemét aki ezt a képet megossza. Egy nagy nullát raktak még le az asztalra és lehet hogy amíg én rágtam a körmöm itthon, hogy hogy sikerült az érettségi, vagy felvettek-e...vagy amíg én éjjel tanultam hogy felvegyenek addig ők aludtak szépen és semmin nem idegeskedtek.
Titeket nem húz ez fel??
Csak a másik oldal kedvéért..
Engem is felvettek.. de a felvis sms helyett ezt posztoltam :D
Nekem van öniróniám, és nem veszek magamra, minden fééészbúúk-os sz@rt.
Hogy nem lehet ezt a képet érteni? :D
Ez azok parodizálása, akik fb-on kirakták, hogy mennyire menőek, hogy felvették Őket egy büfé szakra, és közben a mekiben fognak vele dolgozni, mert nem ér semmit.
Az már más, hogy az emberek rosszul értelmezik.
Én állam és jogtudományi karra nyertem felvételt és kriminológus leszek.;)
Szóval nem épp büfé szak. Viszont akkor is felhúz.
Ma is gyárban az egyik 50 éves nő ezt mondta nekem:
"Fent tartunk neked majd egy helyet egyetem utánra. Mindenki egyetemre akar menni, mindenki azt hiszi különb lesz az egyetemtől aztán jönnek gyárba dolgozni"
Szóval nekem ne mondja senki hogy ez nem féltékenység vagy rosszindulatúság. Ez nem vicces.
Pláne tudja,hogy ÁJK-ra vettek fel.
Tehát nem is értem honnan ilyen rohadt okos,hogy mennyit ér a leendő szakmám.
Borzasztóan nagyképű, buta, humortalan ember vagy.
Ez a legnagyobb gond itt, nem egy mém.
~A BTK-s vagyok~
Király, gratulálok az joghoz, nekem kellett még középiskolában tanulnom valamennyit, az elvette tőle a kedvem. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy ne vegyél fel mindent amit mondanak :)
Megkérdezhetem, hogy melyik egyetemre mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!