Csak engem húz fel facebookon ez a hülye kép?
Egy gyárban dolgozom diákmelóként, hogy tudjam majd fizetni legalább az első hónapom és onnan is több munkatársam megosztotta, akinek van kb egy érettségije, vagy még annyi sem?
Miért ossza meg az összes, lusta, tanulni nem akaró ember ezt a képet lenézően??
Miért fáj nekik hogy valaki egyetemre megy?
Engem is most vettek fel és igen gyárban dolgozom 3 szakban 18 éjjelt lenyomtam ebben a hónapban..és??!?!
Kinyomnám az összes embernek a szemét aki ezt a képet megossza. Egy nagy nullát raktak még le az asztalra és lehet hogy amíg én rágtam a körmöm itthon, hogy hogy sikerült az érettségi, vagy felvettek-e...vagy amíg én éjjel tanultam hogy felvegyenek addig ők aludtak szépen és semmin nem idegeskedtek.
Titeket nem húz ez fel??
Diákmelósként.*
20/L Ez lemaradt..
Nem ugyanezt csinálod te is most?
Olvasd vissza az írásod.
A megoldás pedig: humorérzék fejlesztése. Hidd el, rengeteg helyzeten átsegít majd.
Aha humorérzék fejlesztése...tessék :
olvasd el a kommenteket.
Nem egyedül gondolom én így. Ez rohadtul nem vicces. Ez annak vicces akinek ez az agyi szintje.
Mit is csinálok pont most én is?
Az hogy felhúz hogy más lóf***szt nem kezd az életével egy sz***ros gyárban dolgozik és kiröhög azért mert egyetemre megyek? Hát bocsi...
Nem húz fel, mert ezzel nem az én szakomat szokták minősíteni, hanem mást, de ebbe inkább nem mennék bele. Mérnökinfóra még sose kaptam azt a kritikát, hogy úgyis a mekiben kötök ki.
Engem amúgy az idegesít, mikor az osztJa helyett azt írja valaki, hogy ossza, de most mit lehet vele csinálni? Lépj túl rajta.
Pedig a dolognak van poénos oldala is. A kép elsősorban a "büfészakok" hallgatóinak készült, azon belül is a bölcsészeknek, a mérnökök/jogászok/orvosok által. Csak Te ezt a részét nem érted a dolognak, és egyből magadra veszed.
Nem kell mindenen így felhúzni magad, mert ha már ezt nem tudod tolerálni, akkor tiltsd le gyorsan az internetet, mert pár órán belül felvágod az ereidet.
Élből lenézed a melóst aki gyártja a kütyüidet,közben meg háborogsz.
Primitív.
Ne süllyeszd a felsőoktatás színvonalát,van ott épp elég baj.
Maradj már el 66%-os kérlek.
Mit nézem le? Azt nézem le hogy semmit nem akar kezdeni az életével. Mert az lenézendő is.
Amúgy meg köztük dolgozom gyárban én is szóval nem tudom miről beszélsz te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!