Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pénzügy számvitel, vagy jog?

Pénzügy számvitel, vagy jog?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat gondolkodom, kicsit elcsúsztam az évekkel, 24 éves vagyok, dolgozom egy nagyon laza és jól fizető munkahelyen, de karriert szeretnék, és mindenféleképp diplomát.

Nagyon érdekel a jog, viszont kicsit félek tőle, mert tudom hogy rengeteget kell tanulni, bár sokkal inkább ez fekszik nekem, mert matekból nagyon le voltam maradva már általános iskolában is, de nem tudom hogy az alapok kimaradása miatt, vagy egyáltalán nem áll rá az agyam. Azért mernék a psz-nek nekiindulni, mert az a 4-5 tárgy ami matekos, az nem olyan durva, mint egy mérnökin, azzal a pár alapművelettel meg tudnék küzdeni magántanár segítségével, és hamarabb tudnék karriert építeni. Viszont nem tudom hogy nem szenvednék-e jobban a matektól, minthogy inkább jogot tanulnék, amit a mennyisége miatt szintén nehezen, de meg tudnék tanulni.

Emelt töri érettségim van, angol középfok, most fogok elkezdeni franciául tanulni.

Ha a jogász szakra esik a választás, nem célom (egyelőre) ügyvédi vizsgát tenni.

2016. júl. 19. 20:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de a BCE-n nem kihívás a matek :)

teljesen korrekten fel lehet nálatok készülni a zh-ra, míg máshol vért izzadnak vele, mert ott szívatnak, ahol csak tudnak

2016. aug. 15. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:
igen pont azt írtam, hogy nem egy nagy valami a matek mifelénk. Nem is dicsértem a képzést :D ezért menekülök onnan máshova mesterképzésre. De komolyra fordítva, arra elég, hogy elhelyezkedj és eltartsd magad, ami valljuk be nem rossz dolog :)
2016. szept. 25. 10:56
 13/13 anonim válasza:
Penzugy. Melle nyelveket tanulj
2016. okt. 27. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!