Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond felvételi...

Mi lehet a gond felvételi jelentkezéssel kapcsolatban? "Középfokú végzettségét nem igazolta megfelelően"

Figyelt kérdés

Mindenhol nulla pontot ír, pedig mindent feltöltöttem amit kellett és a dokumentumaimat is elvileg már "feldolgozták"

"Pontszámítás indoka: Középfokú végzettségét nem igazolta megfelelően"

2016. júl. 19. 18:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha csak ma dolgozták fel akkor csak holnap lesz kiszámítva a pont. Addig ne aggódj szerintem
2016. júl. 19. 20:15
 12/20 anonim ***** válasza:

nem értem, hogy miért nem értitek...

egy teljes oldalként, egy dokumentumként töltötte fel a teljes érettségi bizit, tehát azon a beszkennelt képen az érettségi mindkét oldala rajt van...

egyébként meg ne aggódj, júli 21-ig kell feldolgozniuk a dokumentumokat, lehetőleg éjfél előtt, hogy lehessen esély a reklamációra is

2016. júl. 19. 22:07
 13/20 anonim ***** válasza:

,,Amennyiben valamely dokumentum aktuálisan feldolgozásra került (Feldolgozva státusz) és a dokumentum feldolgozása befolyásolja a pontszámait is, akkor a pontszámokban történő változás a dokumentum feldolgozását követő napon jelenik csak meg!

Kérjük tehát, hogy mindig vegye figyelembe ezt az átfutási időt!"

2016. júl. 19. 22:14
 14/20 anonim válasza:
Szia! nekem ugyanez a probléma lépett fel. én is holnap felhívom őket. Többször ellenőríztem minden dokumentm megvan "feldolgozva" mégs 0 pontot ír, indok ugyanez. Te haladtal már valamit előre az ügyben ?
2016. júl. 19. 22:59
 15/20 anonim válasza:
Szia nekem ugyanez a probléma lépett fel! mindenem fel van töltveminden dokmentum feldolgozva mégis 0 pont ugyanezzel az indokkal. Te jutottal valamerre a dologgal ? Lehet több embernek elrontották ?
2016. júl. 19. 23:02
 16/20 A kérdező kommentje:

12-es!

Köszönöm, hogy valaki végre nem néz teljesen hülyének és érti mire gondolok :)

Ezt olvastam én is, csak nem emlékszem már hogy mikor írták ki, hogy "feldolgozva", de remélem holnap tényleg minden jó lesz.

14-es!

Semmi nincs még, holnap hívom fel őket én is, ha semmi nem történik

2016. júl. 19. 23:51
 17/20 anonim válasza:
Jelentkezz be mielőtt felhívod őket, nekem mára minden rendbejött, jelzi a pontjaimat :)
2016. júl. 20. 08:48
 18/20 anonim ***** válasza:
most már nekem is jelzi a helyes pontszámaimat :)
2016. júl. 20. 09:22
 19/20 A kérdező kommentje:
Szintén, szóval gondolom akkor csak tegnap került feldolgozásra.
2016. júl. 20. 12:18
 20/20 anonim válasza:
Szia! Nalam is ugyanez volt, szerencsere nekem volt ismerosom es tudott segiteni. Szoval ilyenkor ezt azert irja ki mert nem ment at a hitelesiton az erettsegi vagy a kozepiskolas bizonyitvan. A suli valamilyen adatot, rosszul vagy nem vitte fel. de ne aggodjatok, a felvi mindent intez, csak ido!! Rengeteg a melo ezzel :)
2016. júl. 21. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!