E-felvételi gond?
Dettó....
De neked is benyújtotta már a kérelmet sorrendmódosításra nem?
Mert én először kitöröltem három szakot, majd utána akartam módosítani és akkor írta ki hogy nem lehet újabb kérelmet beadni. Viszont kérelmek között már ott van a sorrendmódosításom.
Én először felvettem a költségtérítésest, utána kiírta, hogy mentsem, hát mentettem, betette kérelembe ezután már nem tudtam sorrendet módosítani.
Tehát volt 1.,2.,3. hely már korábban bejelölve, ezek a ösztöndíjasok, ma felvettem 2 db költségtérítésest 4. és 5. helyre. És az 1. 2. 3. helyen szereplő szakok sorrendjén már nem tudtam változtatni.
Közben ezt találtam a felvin:
"Figyelem! Ugyanolyan típusú kérelmet (pl. személyes adatok módosítása, vagy jelentkezési helyekre vonatkozó kérelem) csak azt követően adhat le újra, ha a korábbi, hasonló típusú kérelme már feldolgozásra került! Ennek átfutási ideje várhatóan 2-3 munkanap.
Az adatmódosítási kérelmek leadásának és a dokumentumok feltöltésének határideje: 2016. július 12."
Szóval no para :)
4 NAPJA VÁROK ÉS NEM TÖRTÉNIK LÓSZAR SE. MÉG MINDIG "TOVÁBBÍTVA FELDOLGOZÁSRA"...
MI A SZARÉRT VAN ERRE SZÜKSÉG??? MIÉÉÉÉRT? MI A FASZRA VÁRJAK MÉG?
Nekem is most továbbítva feldolgozásra van kiírva
Már másfél hete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!